Att hitta en bra bilverkstad

Att hitta en bra bilverkstad behöver inte vara alltför krångligt och tidskrävande.

BilverkstadDet man kan börja med att göra är att höra sig för hos folket runt omkring sig. Vänner, familj och kollegor har ofta många värdefulla tips som är värda att följa upp.

Känner man att tipsen och råden inte gav någon utdelning kan man börja söka sig vidare efter annan information. Då rekommenderas internet varmt som en bra informationskälla.

Det har nyligen lanserats en ny hemsida på internet, bilservicepriser.se. Hemsidan är framtagen av ett par studenter som har förstått att sökandet efter bilverkstäder har blivit svårare och mer tidskrävande ju fler verkstäder som ploppar upp. De tog därför fram en hemsida där man kan jämföra olika verkstäder snabbt och enkelt. Man väljer vilket märke man kör, vilken modell man har, vilken typ av motor och vad felet är på bilen genom bara ett par klick och på ett par sekunder har man fått fram en lista som visar vilka verkstäder som lämpar sig bäst för bilägarens behov, och vilka som ligger närmst.

I dagsläget kan endast bilägare som söker en bilverkstad i Stockholmsområdet använda sig av den nya tjänsten då den fortfarande är under konstruktion, men nya städer läggs till kontinuerligt.